Munavalge pulber (ehk albumiin) sobib hästi kasutamiseks küpsetistes, et neid teha tervislikumaks tõstes proteiinisisaldust ja vähendades rasva ja süsivesikuid
Lisaks sobib ideaalselt ka sportlastele spordijoogiks ning on üks võimalik alternatiiv vadakuvalgule
Küpsetistes võib kasutada otse pulbrina taigna retseptis või ka enne segada veega (1 mõõdulusikas pulbrit umbes 120ml sooja veega) ja teha niimoodi pulbrist munavalget
Kasuta näiteks kookide, muffini jm retseptides tervisliku koostisosana
Tee endale proteiinismuuti lisades 1 mõõdulusika pulbrit smuutisse ja läbi blenderdades
1 mõõdulusikas (25g) annab 21,4g proteiini ning aitab anda smuutile head tekstuuri
Sportlased saavad kasutada proteiinijoogina näiteks alternatiivina vadakuvalgule
Muna on kulturistide ja fitness sportlaste seas eriti hinnatud valguallikas ja pulbrina on seda kerge tarbida keskendudes proteiinile ilma liigse rasva ja süsivesikuta
Kasutamine: lisa 25g või soovitud kogus erinevatesse küpsetistesse, smuutidesse, spordijookidesse nende proteiinisisalduse tõstmiseks