Melissa Sous Vide ringluspump muudab sous vide toiduvalmistamise lihtsaks
Valmista kuni 95 °C temperatuuril kuni 60 tundi maitsvat ja vitamiinirikast kauaküpsenud toitu
Toidu aeglaselt küpsetamist madalal temperatuuril peetakse üheks tervislikumaks toidu valmistamise meetodiks
Vaakumisse pakendatud toiduainete küpsetamine veevannis täpselt reguleeritud temperatuuril, võimaldab valmistada kala, liha ja köögivilju täpselt soovitud küpsusastmega takistades üle- või alaküpsemist ning vähendades toidukadu
Sous-vide ehk aeglane küpsetamine võimaldab teha mitmesuguseid lihatoite alates suppidest ja pajaroogadest ning lõpetades ahjupraadidega kanast, seast ja veisest
Vaakumkeetja on suurepärane abiline kauaküpsetatud ja rebitud lihade valmistamiseks
Sukeldatav sous vide ringluspump vee temperatuuri kontrollimiseks, et tagada ühtlane toiduvalmistamine
Tõhus toiduvalmistamine: tänu võimsusele 1300 W, 360 kraadi pööratavale pumbale ja temperatuurile 0-95 °C
Toiduvalmistamise protsessi saab jälgida seadme ülaosas asuvalt LED-ekraanilt
Taimer on reguleeritav kuni 59 tundi ja 59 minutit